Informatie over de onderzoeken

Bij de op deze website omschreven onderzoeken worden (experimentele) vaccins of medicijnen onderzocht ter preventie van COVID-19, urineweginfectie of medicijnen die zieke mensen kunnen genezen.

In deze fase van het onderzoek wordt – bij gezonde of zieke vrijwilligers – de veiligheid, het optreden van bijwerkingen en de mate van bescherming van het experimentele vaccin, goedgekeurd vaccin of experimenteel medicijn vastgesteld.

Globaal gesproken kun je meedoen als je 5 jaar of ouder bent. Het maakt niet uit of je wel of geen corona hebt. Dat is afhankelijk van aan welk onderzoek je deelneemt. Deelname aan één van deze studies staat het ontvangen van een reeds goedgekeurd (COVID-19) vaccin in de toekomst niet in de weg.

Overzicht onderzoeken

Globaal gesproken kun je meedoen als je 5 jaar of ouder bent. Het maakt niet uit of je wel of geen corona hebt. Dat is afhankelijk van aan welk onderzoek je deelneemt.
UMC Utrecht studies
Direct interesse tonen
embrace study logo Your Research
Direct interesse tonen

We nemen altijd contact met je op

Het kan wegens grote interesse een aantal dagen tot enkele weken duren voordat er contact met je wordt opgenomen. We nemen altijd contact met je op, hetzij via email dan wel telefonisch. Eventuele vragen kunt je alvast opschrijven en bij dat contact aan ons stellen. Hartelijk dank voor je geduld.

Download nu de UMC Research App

Handig, gemakkelijk en veilig. Met de UMC Research App heb je volledig overzicht van nieuwe en lopende de studies bij Vaccinatiestudie.nl, kun je direct voor een studie inschrijven en ben je altijd op de hoogte van afspraken en taken in een studie wanneer je deelneemt.